Dijkverzwaring

Met een stijgende zeespiegel is dijkverzwaring essentieel om de veiligheid te bewaren in Nederland. Goud Grondverzet heeft veel ervaring met dijkverzwaring. De verhoging en verzwaring van dijken vergt kwaliteit en precisie, twee dingen die bij Goud Grondverzet zeker aanwezig zijn. Lees hieronder meer over onze vakkundigheid met dijkwerken.

Een dijkverzwaring aanpakken met goede machines

Bij Goud Grondverzet hebben we een uitgebreid assortiment aan machines staan. Wij hebben onder andere een goede graafmachine ter beschikking. Die graafmachines zijn noodzakelijk om een dijkverzwaring op een correcte manier uit te voeren. Onze werknemers kunnen dan ook uitstekend overweg met dit materiaal, zodat een dijkverzwaring op een efficiënte manier wordt uitgevoerd.

Al uw grondverzetwerk bij een bedrijf

U kan ook bij ons terecht voor al uw andere grondwerkverzoeken. Wij verzorgen bijvoorbeeld ook uw grondtransport op een flexibele manier. Een efficiënte logistieke organisatie maakt dat voor u heel makkelijk. We leveren daarmee zand, grond en grind naar uw verkozen locaties. Doordat we werken met stelconplaten zorgen we ervoor dat onze voertuigen zelfs minder evidente ondergronden overbruggen.

Laat ons iets weten

Zoekt u een betrouwbare service om een dijkverzwaring uit te voeren? Bij Goud Grondverzet realiseren wij dit op een vakkundige manier, dankzij onze jaren aan ervaring. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd bellen naar 0113-504545.

Goud Grondverzet BV | Weelweg 4c | 4414 AW Waarde | Tel. 0113-504545 | Mail. info@goudgrondverzet.nl | www.goudgrondverzet.nl

Ontwerp en realisatie | BRAIN communicatie