De levering van zand voor uw project in Zeeland

Home > Levering zand

Medewerkers met VCA diploma’s.

Met moderne graafmachines, shovels en dumpers

Een levering van zand komt bij vele projecten in Zeeland van pas. Het vormt de basis van veel bouwprojecten. U wilt daarin rekenen op een snel en vlot transport. Bij Goud Grondverzet in Waarde hebben wij jaren van ervaring in grondwerken. Het transport van een zandlevering is dus dagelijkse kost voor ons. U kunt dan ook vertrouwen op een goede dienstverlening bij uw levering zand op uw locatie. We bieden een levering zand aan zowel particulieren als bedrijven of organisaties.

Uw levering zand wordt volgens uw voorwaarden geleverd

Bij de levering van zand moet wel het een en ander geregeld worden. Voordat we uw grondtransport uitvoeren, horen we graag uw wensen en verzoeken. Wanneer we uw levering zand op een specifieke locatie moeten lossen, gaan we daar graag op in. Is de locatie op een zachtere en minder berijdbare ondergrond? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn met rijplaten, die ervoor zorgen dat uw project beter bereikbaar is voor alle voertuigen. Nadien kunnen er stelconplaten geleverd worden.

Onze diensten

Dijkverzwaring

Zwaartransport

Riolering en leidingbouw

Mobiel zeven

Grondtransport

Nivelleringswerk

Bouwputten

Levering materialen

Vragen, wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wij voeren uw project graag met de nieuwste machines uit

Of het nu gaat om een tuinverhoging of om het verzwaren van een dijk, wij kunnen u het project uit handen nemen met de nieuwste machines. U kunt zelf ook machines bij ons huren. Wij helpen u graag met de nieuwste machines. De levering zand brengen wij dan met vervoer dat is aangepast aan uw bestelling. Zoekt u voor uw project nog materiaal om met het zand te werken? Dan kunt u bij ons ook terecht voor de huur van een shovel of graafmachine. Ideaal om efficiƫnt aan de slag te gaan met uw project. We zijn gecertificeerd voor exceptioneel transport, dus ook zwaardere vrachten en machines kunnen we vervoeren naar uw locatie.

Neem contact met ons op voor een zandlevering op maat

Uw levering zand, groot of klein, is dankzij ons grondverzetbedrijf zo geklaard. Wij communiceren graag over uw wensen en hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Heeft u snel een levering zand nodig? Laat het ons dan zeker weten. Zou u ons graag willen inschakelen of heeft u nog enkele vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen via 0113-504545 of ons contactformulier. We staan u graag te woord met persoonlijk advies.

Goud Grondverzet