De levering van zand voor uw project in Zeeland

Home > Levering zand

Medewerkers met VCA diploma’s.

Met moderne graafmachines, shovels en dumpers

Een levering van zand komt bij vele projecten van pas. U wilt daarin rekenen op een snel en vlot transport. Bij Goud Grondverzet in Waarde hebben wij jaren van ervaring in grondwerken. Het transport van zand is dus dagelijkse kost voor ons. U kunt dan ook vertrouwen op een goede dienstverlening bij uw levering aan zand op uw locatie in Zeeland, in Waarde of omgeving.

Uw levering zand wordt volgens uw voorwaarden in Zeeland geleverd

Bij de levering van zand in Zeeland moet wel het een en ander geregeld worden. Voordat we uw transport uitvoeren, horen we graag uw wensen en verzoeken. Wanneer we uw levering zand op een specifieke locatie in Zeeland moeten lossen, gaan we daar graag op in. Is de locatie op een zachtere en minder berijdbare ondergrond? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn met rijplaten, die ervoor zorgen dat uw project beter bereikbaar is voor alle voertuigen. Nadien kunnen er stelconplaten geleverd worden.

Onze diensten

Dijkverzwaring

Zwaartransport

Riolering en leidingbouw

Mobiel zeven

Grondtransport

Nivelleringswerk

Bouwputten

Levering materialen

Vragen, wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

De nieuwste machines ter beschikking

Wij helpen u graag met de nieuwste machines. De levering zand brengen wij dan ook met vervoer dat is aangepast aan uw bestelling. Zoekt u voor uw project ook nog materiaal om met het zand te werken? Dan kunt u bij ons ook terecht voor de huur van een graafmachine of shovel. Ideaal om efficiënt aan de slag te gaan met uw project.

​Neem contact met ons op

Uw levering aan zand, groot of klein, is dankzij ons grondverzetbedrijf in Zeeland zo geklaard. Wij communiceren graag over uw wensen en hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Zou u ons graag willen inschakelen of heeft u nog enkele vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen via 0113-504545. Daar staan we u graag te woord met persoonlijk advies.