Mobiele kraan verhuur

Home > Mobiele kraan verhuur

Medewerkers met VCA diploma’s.

Met moderne graafmachines, shovels en dumpers

Een mobiele kraan vinden die ter verhuur wordt aangeboden is kinderspel bij Goud Grondverzet in Zeeland. Wij beschikken namelijk over een breed assortiment aan machines. Daardoor kunnen wij aan elk project wel een bijdrage leveren. Onze mobiele kraan voor verhuur voldoet ook aan de moderne normen van het werkveld. Wij werken immers ook het liefst met betrouwbaar materiaal.

Een sterke mobiele kraan klaar voor verhuur

In ons machinepark beschikken wij over twee typen mobiele kranen die klaar staan voor verhuur: de Doosan DX140W en de CAT M316F. Beide machines kunnen voor veel verschillende projecten worden ingezet door de aanwezigheid van een draai-kantelstuk, met daarbij een uitgebreid assortiment van uitrustingen. Zo is de CAT M316F ook al uitgerust met het GPS-systeem Trimble om zo nog preciezer te kunnen werken. Voor foto’s van alle machines die wij bezitten, neemt u een kijkje in het fotoalbum.

Onze diensten

Dijkverzwaring

Zwaartransport

Riolering en leidingbouw

Mobiel zeven

Grondtransport

Nivelleringswerk

Bouwputten

Levering materialen

Vragen, wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wij adviseren u over de beste opties

Voor uw project wilt u natuurlijk het beste materiaal gebruiken. Vertel ons daarom over uw project zodat wij u kunnen bijstaan met relevant advies. Zo hebben wij ook andere machines ter verhuur klaarstaan, zoals shovels. Goud Grondverzet is zelf actief als grondverzetbedrijf. Zo kunt u ons ook inschakelen voor allerlei grondwerk, waaronder bijvoorbeeld wegen- of waterbouw. Door onze locatie in het zuiden van Zeeland kunnen Belgische én Nederlandse klanten ons raadplegen.

Geef ons een seintje

Ons grondverzetbedrijf in Zeeland biedt een betrouwbare service aan bij de verhuur van onze mobiele kraan. Onze eigen machines gebruiken wij namelijk zelf waardoor u er zeker van kunt zijn dat de apparatuur u goed ten dienste zal staan. Een mobiele kraan nodig bij uw volgende project? Neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer 0113-504545. Bij onzekerheden over welke machine nu het beste is voor uw project of simpelweg meer informatie, geven we u op dat nummer ook graag een woordje uitleg.