Shovel verhuur in Zeeland

Home > Shovel verhuur Zeeland

Medewerkers met VCA diploma’s.

Met moderne graafmachines, shovels en dumpers

Zoekt u naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in shovel verhuur in Zeeland? Goud Grondverzet heeft diverse moderne machines ter beschikking. Als ervaren grondverzetbedrijf werken wij zelf ook graag met goed materiaal. De machines die wij ter verhuur aanbieden, zijn daarom zonder twijfel van goede kwaliteit.

Een goede en betrouwbare shovel ter verhuur in Zeeland

Voor shovel verhuur in de provincie Zeeland moet u bij ons zijn. In ons machinepark hebben wij namelijk de Volvo L90F, L90G en L110H staan. Beiden zijn uitstekende toestellen, uitgerust met een Trimble GPS-systeem, waardoor u kunt egaliseren op de centimeter. Met krachtige en ecologische motoren zijn deze shovels zowel betrouwbaar als duurzaam. Naast een shovel beschikken wij in onze vestiging in Zeeland ook over andere machines voor de verhuur, zoals mobiele kranen of andere graafmachines. In ons fotoarchief kunt u op uw gemak alle voertuigen bekijken.

Onze diensten

Dijkverzwaring

Zwaartransport

Riolering en leidingbouw

Mobiel zeven

Grondtransport

Nivelleringswerk

Bouwputten

Levering materialen

Vragen, wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maak gebruik van onze deskundigheid

Goud Grondverzet heeft al jaren ervaring in alles wat met grondverzet te maken heeft. Bij de verhuur van onze machines adviseren wij u, indien gewenst, graag over wat bij uw project de beste opties zijn. Door onze ligging in het zuiden van Zeeland, kunnen wij zowel Belgische als Nederlandse klanten van dienst zijn. Dat geldt zowel voor de verhuur van onze machines als onze grondverzetwerkzaamheden.

Heeft u een shovel nodig voor uw project? Wij helpen u graag!

Aangezien we zelf een ervaren speler zijn in het grondverzet, kunnen wij u betrouwbaar advies geven bij de keuze voor een geschikte machine. Heeft u interesse in shovel verhuur in Zeeland? Dan geven wij u ook graag tips over hoe u er het best mee aan de slag gaat. Mocht u nog een shovel nodig hebben voor uw volgende project, laat het ons dan weten via 0113-504545. Wij helpen we u ook graag verder met advies of antwoorden op al uw vragen betreft shovel verhuur in Zeeland.