Shovelverhuur in Zeeland

Home > Shovelverhuur in Zeeland

Medewerkers met VCA diploma’s.

Met moderne graafmachines, shovels en dumpers

Zoekt u naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in shovelverhuur in Zeeland? Goud Grondverzet uit Waarde heeft diverse moderne machines ter beschikking voor elk grondverzetproject. Als ervaren bedrijf in het grondverzet werken wij zelf ook graag met goed materiaal. De shovel die u bij ons in Zeeland kunt huren is daarom zonder twijfel van goede kwaliteit.

Shovelverhuur voor al uw projecten; betrouwbaar en duurzaam

Voor shovelverhuur moet u bij ons zijn. In ons machinepark hebben wij namelijk de Volvo L90F, L90G en L110H staan. Alle modellen zijn uitstekende toestellen, uitgerust met gps-besturing, waardoor u op de centimeter kunt egaliseren. Met krachtige en ecologische motoren is de shovel die u bij ons kunt huren in alle gevallen zowel betrouwbaar als duurzaam. Naast een shovel beschikken wij ook over andere machines die u kunt huren. Zo kunt u mobiele kranen huren. En u vindt verschillende graafmachines in ons aanbod voor allerlei grondwerken. In ons fotoarchief kunt u op uw gemak alle voertuigen bekijken, zodat u de juiste shovel gaat huren.

Onze diensten

Dijkverzwaring

Zwaartransport

Riolering en leidingbouw

Mobiel zeven

Grondtransport

Nivelleringswerk

Bouwputten

Levering materialen

Vragen, wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Advies op maat van een ervaren bedrijf

We hebben al jaren ervaring met alles op het gebied van grondverzet. Bij shovelverhuur adviseren wij u, indien gewenst, graag over wat bij uw project de beste opties zijn. Door onze ligging kunnen wij zowel Belgische als Nederlandse klanten van dienst zijn als u een shovel gaat huren. Dat geldt zowel voor de verhuur van onze machines als onze grondverzetwerkzaamheden.

Maak gebruik van onze deskundigheid

Aangezien we zelf een ervaren speler zijn in het grondverzet, geven wij u betrouwbaar advies bij de keuze voor een geschikte machine. Heeft u interesse in shovelverhuur? Dan geven wij u ook graag tips over hoe u er het best mee aan de slag gaat. Mocht u een shovel willen huren voor uw volgende project, laat het ons dan weten via 0113-504545 of vul ons contactformulier in. Wij helpen we u ook graag verder met advies of antwoorden op al uw vragen betreft shovelverhuur.

Goud Grondverzet