Wegenbouw in Zeeland

Home > Wegenbouw

Medewerkers met VCA diploma’s.

Met moderne graafmachines, shovels en dumpers

Wegenbouw is een essentieel element voor een succesvol transport door de gehele provincie Zeeland. Goede wegen zorgen er simpelweg voor dat u vlot en efficiƫnt een bepaalde locatie bereikt. Bij Goud Grondverzet uit Waarde beschikken we over vele jaren ervaring. Daardoor weten wij de typische valkuilen en fouten te vermijden, en u van dienst te zijn met vakkundige wegenbouw voor verschillende projecten.

Wegenbouw met het beste materiaal

Voor wegenbouw moet u bij ons grondverzetbedrijf in Zeeland zijn. Ons machinepark herbergt een breed assortiment aan moderne machines. Daarmee kunt u zeker zijn van wegenbouw volgens hedendaagse normen. Onze ervaren en gemotiveerde medewerkers weten makkelijk hun weg met het materiaal. Zo bent u zeker van deskundigheid in de uitvoering van uw project in de wegenbouw. Het afvoeren van het materiaal nemen we desgewenst ook voor onze rekening. We kunnen ook het grondtransport van en naar de projectlocatie op ons nemen.

Onze diensten

Dijkverzwaring

Zwaartransport

Riolering en leidingbouw

Mobiel zeven

Grondtransport

Nivelleringswerk

Bouwputten

Levering materialen

Vragen, wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Beschikbaar voor al uw grondverzet

Natuurlijk zijn we als bedrijf in meer grondwerkzaamheden dan alleen wegenbouw gespecialiseerd. Ook voor waterbouwprojecten kunt u bij ons terecht. U heeft misschien een project dat verschillende grondverzettechnieken vereist. Dan is het makkelijk dat wij voor al deze varianten inzetbaar zijn. Daarnaast staan al onze machines, zoals een mobiele kraan, klaar om te huren. Al deze diensten kunt u bij hetzelfde bedrijf regelen, dat maakt het alleen maar makkelijker voor u.

Geef uw opdracht aan ons door

Bij uw project in de wegenbouw heeft u graag een bedrijf die de opdracht kan uitvoeren op een effectieve en vakkundige wijze. Dit garanderen we u. Meld uw opdracht bij ons door te bellen naar 0113-504545 of door ons contactformulier in te vullen. Voor al uw andere vragen over wegenbouw of andere projecten staan wij daar ook voor u klaar.

Goud Grondverzet