Grondwerkzaamheden in Zeeland

Home > Werkzaamheden

Deskundig en verzorgd te werk gaan is van groot belang bij grondwerkzaamheden, ook in Zeeland. Een slecht uitgevoerd grondverzet zorgt voor een opeenstapeling van problemen. U zoekt daarom het best een bedrijf met de nodige ervaring en werklust. Goud Grondverzet, gevestigd in Zeeland, is al jaren een vaste waarde voor grondwerkzaamheden. Wij zetten het graag even allemaal op een rijtje.

Een ervaren team voor alle grondwerkzaamheden in Zeeland

Goud Grondverzet uit Zeeland is actief in grondwerkzaamheden voor bedrijven en/of particulieren zoals:

  • Riolering
  • Bouwputten
  • Leidingbouw
  • Dijkverzwaring
  • Grondtransport
  • Nivelleringswerk
  • Levering zand/grond/stelconplaten

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor wegen- en waterbouwopdrachten. In onze grote selectie aan verschillende grondwerkzaamheden vindt elke opdrachtgever wel iets.

Dijkverzwaring

Zwaartransport

Riolering en leidingbouw

Mobiel zeven

Grondtransport

Nivelleringswerk

Bouwputten

Levering materialen

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen

Snel ter plekke

Al ons werk vertrekt vanuit onze vestiging te Waarde, gelegen in het zuiden van Zeeland. Vandaaruit bedienen we vlot zowel Belgische als Nederlandse klanten. Onze Belgische BV onder dezelfde naam maakt het voor onze zuiderburen even gemakkelijk. Bij ons vindt u een flexibele dienstverlening. Wij gaan graag te werk zoals u dat het liefst ziet. Door onze vele beschikbare machines kunnen we heel precies te werk gaan, precies zoals u het wilt.

Bel naar onze vestiging

Zoekt u nog iemand om grondwerkzaamheden te realiseren? Onze medewerkers staan klaar om u met man en macht te helpen. Zij kennen de geavanceerde machines die we bezitten door en door, zodat wij een vlotte samenwerking garanderen. Als u ons wilt inzetten voor uw opdracht of toch nog enkele vragen heeft, belt u naar 0113-504545. Per project bekijken we de opties.