Dijkverzwaring in Zeeland

Home > Werkzaamheden > Dijkverzwaring

Met een stijgende zeespiegel is dijkverzwaring essentieel om de veiligheid te bewaren in Zeeland en de rest van Nederland. Goud Grondverzet uit Waarde heeft veel ervaring met dijkverzwaring. De verhoging en verzwaring van dijken vergt kwaliteit en precisie, twee dingen die bij ons zeker aanwezig zijn. Onze medewerkers zijn ook VCA-gecertificeerd. Dijken worden continu in de gaten gehouden. Voldoen ze niet meer aan de strenge eisen van de op dit moment geldende wetten? Dan moet de dijk aangepakt worden met dijkverzwaring of -versterking. Ze moeten op elk moment hoog en sterk genoeg zijn. Door de stijgende zeespiegel is dit een uitdaging, maar wij helpen u graag met de juiste machines om uw project te realiseren.

Een dijkverzwaring aanpakken met goede machines van dé specialist

We hebben een uitgebreid assortiment aan machines staan die helpen bij dijkverzwaring. U kunt onder andere een goede graafmachine bij ons huren. Die graafmachines zijn noodzakelijk om een dijkverzwaring op een correcte manier uit te voeren. Ook is het mogelijk om het project door ons te laten uitvoeren. Onze werknemers kunnen uitstekend overweg met dit materiaal, zodat een dijkverzwaring op een efficiënte manier wordt uitgevoerd.

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen

Al uw grondverzetwerk bij één bedrijf

U kunt ook bij ons terecht voor al uw andere grondwerkverzoeken. Wij verzorgen bijvoorbeeld uw grondtransport op een flexibele manier. Een efficiënte logistieke organisatie maakt dat voor u heel makkelijk. We leveren daarmee zand, grond en grind naar uw verkozen locaties. Doordat we werken met rijplaten zorgen we ervoor dat onze voertuigen zelfs minder evidente ondergronden overbruggen.

Laat ons uw project uitvoeren

Zoekt u een betrouwbaar grondverzetbedrijf om een dijkverzwaring uit te voeren? Schakel dan onze diensten in! Wij voltooien uw project dit op een vakkundige manier, dankzij onze jaren aan ervaring. Bij vragen belt u naar 0113-504545 of vult u ons contactformulier in. We denken graag met u mee om uw project snel en effectief aan te pakken.

Goud Grondverzet