Exceptioneel vervoer

Home > Werkzaamheden > Zwaar transport

Goud Grondverzet uit Waarde is van alle markten thuis en biedt u exceptioneel vervoer aan voor uw ladingen. Zo zijn we in het bezit van een Scania 730R met Nooteboom 4-asser Manoovr, waarvoor er ontheffingen zijn voor exceptioneel vervoer voor Nederland en het buurland België. Onze medewerkers zijn VCA-gediplomeerd en weten precies waar zwaar transport aan moet voldoen. Laat ons u helpen uw te lange, te zware of te grote ladingen te vervoeren.

Wat komt er kijken bij exceptioneel vervoer?

Om de veiligheid op de weg te waarborgen, is het van belang dat alle wetten en regels worden nageleefd bij exceptioneel vervoer. Zo zijn de juiste vergunningen nodig en in enkele gevallen is zelfs begeleiding vereist. Vervolgens moet een routeplanning worden opgesteld voor zwaar transport om eventuele obstakels, zoals bruggen, te vermijden. Verder moet het transportvoertuig voorzien zijn van beveiligingsmaatregelen en moet het voldoen aan de op dit moment geldende normen. Wanneer u ons inschakelt voor exceptioneel vervoer, zorgt ons grondverzetbedrijf uit Zeeland ervoor dat dit allemaal voor u wordt geregeld.

Vragen, wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Alles voor u geregeld bij exceptioneel vervoer

Bij exceptioneel vervoer is het van belang dat alles vooraf goed geregeld is. Bij zwaar transport komen veel regels en wetten kijken. Wij hebben de juiste ontheffingen voor al uw exceptioneel vervoer. Wat voor lading u ook moet vervoeren, we kunnen het project aannemen. Schakelt u ons in voor uw grondverzetwerkzaamheden in Zeeland? Wilt u bijvoorbeeld een dieplader huren? Of heeft u een rupskraan nodig voor uw project? Deze machines kunnen we dan eenvoudig vervoeren naar uw locatie.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van exceptioneel vervoer? Laat ons weten wat u wilt vervoeren. Of u nu machines wilt vervoeren of ons nodig heeft voor grondtransport, wij zijn er voor u. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0113-504545 of door ons contactformulier in te vullen.

Goud Grondverzet