Dé specialist in waterbouw in Zeeland

Home > Waterbouw

Medewerkers met VCA diploma’s.

Met moderne graafmachines, shovels en dumpers

Waterbouw is een industrie die een steeds grotere rol speelt, ook in de provincie Zeeland. Als we naar de toekomst kijken, zal waterbouw essentieel zijn om de veiligheid te garanderen. Voor een vakkundige behandeling van uw project in waterbouw in Zeeland bent u bij Goud Grondverzet uit Waarde dan ook op het juiste adres. Wij beschikken namelijk over ervaren mankracht en moderne machines om grondverzetwerkzaamheden tot een goed einde te brengen.

Wij werken met man en macht voor veilige en efficiënte waterbouw

Bij waterbouw weten wij maar al te goed dat veilig en toekomstgericht te werk gaan een noodzaak is. Onze werknemers zijn daarom goed geschoold en beschikken over de nodige VCA-certificaten. In ons machinepark staan daarbij moderne materialen waarmee onze medewerkers vlot aan de slag kunnen. De machines die wij ter beschikking hebben, staan ook klaar voor verhuur. Zo kunt u bij ons een graafmachine huren, omdat deze zeker van pas kan komen in waterbouw.

Onze diensten

Dijkverzwaring

Zwaartransport

Riolering en leidingbouw

Mobiel zeven

Grondtransport

Nivelleringswerk

Bouwputten

Levering materialen

Vragen, wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Breed en flexibel tot uw dienst

Natuurlijk is waterbouw maar een van de vele projecten die ons bedrijf realiseert. Wij houden ons al jaren bezig met meerdere grondverzetwerkzaamheden. Zo kunt u ons ook inschakelen voor onder andere wegenbouw. Sommige projecten vereisen een bedrijf dat op meerdere manieren inzetbaar is. Binnen de waterbouw zijn er ook verschillende disciplines, zoals het afgraven en afvoeren van materiaal. Ook hiervoor kunt u ons inschakelen.

Informeer naar onze diensten

Vraag naar de mogelijkheden op het gebied van waterbouw. Wij zijn altijd bereid om uw project aan te pakken, ongeacht de grootte van het project. Als u op zoek bent naar een grondverzetbedrijf in Zeeland met jaren ervaring en gemotiveerde medewerkers, dan belt u naar 0113-504545 of vult u ons contactformulier in.

Goud Grondverzet