Dé specialist in waterbouw in Zeeland

Home > Waterbouw

Medewerkers met VCA diploma’s.

Met moderne graafmachines, shovels en dumpers

Waterbouw is een industrie die een steeds grotere rol speelt, ook in de provincie Zeeland. Als we naar de toekomst kijken, zal waterbouw essentieel zijn om de veiligheid te garanderen. Voor een vakkundige behandeling van uw project in waterbouw in Zeeland bent u bij Goud Grondverzet dan ook op het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een ervaren mankracht en moderne machines om grondverzetwerkzaamheden tot een goed einde te brengen.

Wij werken met man en macht voor veilige en efficiënte waterbouw in Zeeland

Bij waterbouw weten wij maar al te goed dat veilig te werk gaan een noodzaak is. Onze werknemers zijn daarom goed geschoold en beschikken over de nodige VCA-certificaten. In ons machinepark staan daarbij moderne materialen waarmee onze medewerkers vlot aan de slag kunnen. De machines die wij ter beschikking hebben, staan tevens klaar voor verhuur. Zo zou bij waterbouw een graafmachine zeker van pas kunnen komen, wat ook de reden is dat u deze bij dé specialist in Zeeland kunt huren.

Onze diensten

Dijkverzwaring

Zwaartransport

Riolering en leidingbouw

Mobiel zeven

Grondtransport

Nivelleringswerk

Bouwputten

Levering materialen

Vragen, wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Breed en flexibel tot uw dienst

Natuurlijk is waterbouw maar een van de vele projecten die ons grondverzetbedrijf in Zeeland realiseert. Goud Grondverzet uit Waarde houdt zich al jaren bezig met meerdere grondverzetwerkzaamheden, zoals onder andere wegenbouw. Sommige projecten vereisen een bedrijf dat op meerdere manieren inzetbaar is. Wij zorgen er daarom graag voor dat wij alle diensten die u wenst uitvoeren.

Informeer naar onze diensten

Vraag naar de mogelijkheden op het gebied van waterbouw in Zeeland. Goud Grondverzet uit Waarde staat altijd bereid om uw project in elkaar te steken. Als u op zoek bent naar een grondverzetbedrijf met jaren ervaring en gemotiveerde medewerkers, dan belt u naar 0113-504545. Voor meer informatie staan we u ook graag te woord.